Keresés
Egyéni keresés
Wikipedia

Call of Duty
A Call of Duty (röviden CoD) egy belső és külső nézetű lövöldözős videojáték-sorozat. A legtöbb rész a második világháborúban játszódik, kivéve a Modern Warfare-sorozat részeit, amik a modern időkben, a Black Ops-t, ami a hidegháborúban, és a Call of Duty: Black Ops II-t, ami szintén a jövőben játszódik.

Call of Duty 2
A Call of Duty 2 belső nézetű lövöldözős videojáték, a 2003-ban kiadott Call of Duty folytatása. A játékot az Infinity Ward fejlesztette és az Activision adta ki.

Call of Duty 3
A Call of Duty 3 belső nézetű lövöldözős videojáték, a 2005-ben kiadott Call of Duty 2 folytatása, a Call of Duty sorozat harmadik része.

Call of Duty: World at War
A Call of Duty az Infinity Ward csapata által fejlesztett FPS (First Person Shooter - belső nézetes lövöldözős) játékot 2003. október 29-én adta ki az Activision.

Call of Duty 4: Modern Warfare
A Call of Duty 4: Modern Warfare 2007-es first-person shooter videojáték, amelyet az Infinity Ward fejlesztett és az Activision adott ki Microsoft Windowsra, Mac OS Xre, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re.

Call of Duty (videojáték)
A Call of Duty az Infinity Ward által fejlesztett belső nézetű lövöldözős játék, amit 2003. október 29-én adott ki az Activision.

Call of Duty: Modern Warfare 2
A Call of Duty: Modern Warfare 2 egy first-person shooter melyet az Infinity Ward fejlesztett és az Activision adott ki Xbox 360, PlayStation 3 és Microsoft Windows platformokra.

Call of Duty: Modern Warfare 3
A Call of Duty: Modern Warfare 3 egy belső nézetű lövöldözős játék, amelyet az Infinity Ward és a Sledgehammer Games fejlesztett a Raven Software közreműködésével.

Call of Duty: Black Ops: Declassified
A Call of Duty 2012. november 13-án Ps Vita ra is ellátogatott, ezúttal a Black Ops 1 mellékszálaként jött a boltok polcaira.Magyarosítás

Link AjánlásOldaltérképBannerekAdatvédelemFAQEmail

Weblink.hu © 2015