Keresés
Egyéni keresés
Wikipedia

Harry Potter
A Harry Potter hét kötetből álló, fantasy műfajú regénysorozat. Szerzője J. K. Rowling. A sorozat főhőse egy kamasz varázsló, Harry Potter, és az ő barátai, Ron Weasley és Hermione Granger, akik a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulói.

Harry Potter (szereplő)
Harry James Potter (Godric’s Hollow, Anglia, 1980. július 31.) varázsló, J. K. Rowling azonos című könyvsorozatának főhőse.

Harry Potter és a Halál ereklyéi
A Harry Potter és a Halál ereklyéi J. K. Rowling népszerű Harry Potter-sorozatának hetedik, befejező kötete.

Harry Potter és a Félvér Herceg
A 2005. július 16-án kiadott Harry Potter és a Félvér Herceg (eredeti angol címén Harry Potter and the Half-Blood Prince) a J.K.

Harry Potter (filmsorozat)
A Harry Potter (angolul Harry Potter, rövidítve HP) egy a Warner Bros. Pictures J. K. Rowling azonos című hétrészes könyvsorozata alapján készült brit-amerikai fantasy-akciófilmsorozata.

Harry Potter és a Tűz Serlege (film)
A Harry Potter és a Tűz Serlege (eredeti címén Harry Potter and the Goblet of Fire) egész estés brit-amerikai film, amely J. K.

Harry Potter és a Titkok Kamrája
A Harry Potter és a Titkok Kamrája (eredeti címén Harry Potter and the Chamber of Secrets) J. K. Rowling hétkötetes Harry Potter-sorozatának második része.

Harry Potter és a Félvér Herceg (film)
A Harry Potter és a Félvér Herceg (eredeti címén Harry Potter and the Half-Blood Prince) egész estés brit-amerikai film, amely J. K.

Harry Potter és a Titkok Kamrája (film)
A Harry Potter és a Titkok Kamrája (eredeti címén Harry Potter and the Chamber of Secrets) egész estés brit-amerikai film, amely J.K.

Harry Potter-kronológia
A Harry Potter-kronológia a J. K. Rowling által írott Harry Potter-regénysorozatban bemutatott eseményeket sorolja fel időrendben.Link AjánlásOldaltérképBannerekAdatvédelemFAQEmail

Weblink.hu © 2015